kassen bar logo

Kassen Cocktailbar startede som en simpel café, men har i årenes løb udviklet sig til et sted, hvor du kan nyde utallige cocktails uden at vågne op til en tømt bankkonto. Diskokuglen, det nøje udvalgte soundtrack og lysshowet danner den perfekte klubstemning til en sjov aften i byen. I weekenden har vi ofte en DJ på besøg, vi har happy hour fra onsdag-lørdag og fede events i løbet af måneden. Vores bartendere er erfarne, men ikke for fine til at stille sig op på bordene og skænke Fernet i litervis.

kvinde og mand drikker happy hour cocktails i baren

Cocktail Menu.

Vores fineste

cocktail udvalg.

DARK N STORMY

85 kr.

En sød og krydret cocktail med Havana Club Anejo Especial Rom kombineret med ginger beer, sukkersirup, citrusjuice og Angostura Bitters. Pyntet med en limebåd.

BRAMBLE

85 kr.

En forfriskende cocktail med en skøn smag af brombær. Beefeater Gin i kombination med sukkersirup, citrusjuice og brombærsirup. Pyntet med en frisk brombær.

MIDORI SOUR

85 kr.

En syrlig men velafbalanceret cocktail inspireret fra Østen. Midori Melonlikøren shaket med sake, sukkersirup, citrusjuice og æggehvider. Pyntet med en skive appelsin.

VANILLA PASSION

85 kr.

En sød, frugtig og sommerlig cocktail. Absolut Vodka blandet med bittersød passionsfrugtjuice, citrusjuice og vaniljesirup.

MOJITO

85 kr.

En klassisk, forfriskende cocktail fra Cuba med Havana Club 3 Años Rom, frisk mynte, danskvand, citrusjuice og sukkersirup. Serveret med frisk mynte og en limebåd.

LONG ISLAND ICED TEA

85 kr.

En hårdtslående fætter, som indeholder intet mindre end 5 slags spiritus. Et mix af vodka, lys rom, tequila, triple sec, citrusjuice, sukkersirup og Coca-Cola. Serveret med en limebåd.

ESPRESSO MARTINI

85 kr.

En lækker “after dinner” cocktail med en sød og rig kaffesmag. Absolut Vodka kombineret med Kahlúa Kaffelikør og espresso. Serveret med tre kaffebønner på toppen.

GIN GIN MULE

85 kr.

En krydret og sødmefuld cocktail. Beefeater Gin kombineret med krydret ginger beer, citrusjuice og sukkersirup. Pyntet med en frisk myntekvist.

PAINKILLER COLADA

85 kr.

En sød, eksotisk og frugtig cocktail. Havana Club 3 Años Rom blandet med ananasjuice, citrusjuice, kokossirup og likøren Falernum. Pyntet med kokosflager.

Alter Ego

85 kr.

En frisk cocktail med et hint af lakrids. Beefeater Gin mikset med ananasjuice, agurk, citrusjuice, sukkersirup og et lille dash Pernod. Serveret med agurk på toppen.