kassen bar logo

Kassen Cocktailbar startede som en simpel café, men har i årenes løb udviklet sig til et sted, hvor du kan nyde utallige cocktails uden at vågne op til en tømt bankkonto. Diskokuglen, det nøje udvalgte soundtrack og lysshowet danner den perfekte klubstemning til en sjov aften i byen. I weekenden har vi ofte en DJ på besøg, vi har happy hour fra onsdag-lørdag og fede events i løbet af måneden. Vores bartendere er erfarne, men ikke for fine til at stille sig op på bordene og skænke Fernet i litervis.

Om Kassen.

Kassen

Om os.

Kassen Cocktailbar startede som en simpel café, men har i årenes løb udviklet sig til et sted, hvor du kan nyde utallige cocktails uden at vågne op til en tømt bankkonto. Diskokuglen, det nøje udvalgte soundtrack og lysshowet danner den perfekte klubstemning til en sjov aften i byen. I weekenden har vi ofte en DJ på besøg, vi har happy hour fra onsdag-lørdag og fede events i løbet af måneden. Vores bartendere er erfarne, men ikke for fine til at stille sig op på bordene og skænke Fernet i litervis. 

Kassen Cocktailbar er en del af Cocktail Company, som er Danmarks førende leverandør indenfor cocktailoplevelser. Cocktail Company tilbyder cocktailcatering, og vi leverer komplette barløsninger og cocktailmenuer til alt fra bryllupper, firmafester og fødselsdagsfester. Vi bruger de bedste råvarer, har professionelle bartendere, som vi selv uddanner og leverer fleksible løsninger til ethvert arrangement.

Læs mere om vores cocktailcateringløsninger her

Cocktail Company tilbyder også underholdende cocktailkurser, hvor deltagerne skal bag baren og shake, straine og ikke mindst drikke lækre cocktails. En perfekt aktivitet til polterabend, fredagsbar i firmaet eller en tøseaften. Du kan også booke et virtuelt cocktailkursus, hvis du har kollegaer, venner eller familie i forskellige byer eller måske endda spredt rundt i verden. I får en cocktailpakke leveret direkte til døren, hvorefter en af vores dygtige instruktører guider jer igennem et sjovt og underholdende kursus. 

Læs mere om vores cocktailkurser her

Besøg vores anden cocktailbar, Aloë cocktailbar, som er en cubansk inspireret cocktailbar, der ligger i hjertet af København på Knabrostræde 5. Baren emmer af caribiske vibes og stemningen er afslappet, hyggelig og løssluppen. Vi serverer sydamerikansk inspirerede cocktails og vores egne versioner af klassiske cocktails. Vores priser er lave, men kvaliteten er høj. Hos os er der rum til at danse, og vores fokus er at skabe en atmosfære, hvor vores gæster har en skøn aften med gode cocktails. 

Læs mere om Aloë her