Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser.

Kassen bar er en del af Cocktail Company.

Om Kassen Cocktail Bar

en del af Cocktail Company

Inspiration

Kassen Cocktailbar startede som en simpel café, men har i årenes løb udviklet sig til et sted, hvor du kan nyde utallige cocktails uden at vågne op til en tømt bankkonto. Diskokuglen, det nøje udvalgte soundtrack og lysshowet danner den perfekte klubstemning til en sjov aften i byen. I weekenden har vi ofte en DJ på besøg, vi har happy hour fra onsdag-lørdag og fede events i løbet af måneden. Vores bartendere er erfarne, men ikke for fine til at stille sig op på bordene og skænke Fernet i litervis.

Vi er en del af Cocktail Company.

Kassen_C_Creative_23-min

Lej Baren

Vores Cocktails

Cocktail Company

Cocktailkursus

Kassen bar er en del af Cocktail Company, som tilbyder underholdende cocktailkurser, hvor I i par skal om bag baren og shake, straine og ikke mindst drikke lækre cocktails. En perfekt aktivitet til polterabend, teambuildingaktivitet eller en tøseaften.

Book dit kursus

Cocktail Company

Hvem er vi

Danmarks førende cateringfirma af Cocktailoplevelser. Vi lægger vægt på kvalitet og god service. Vi har leveret over 6500 events af forskellige type og størrelse. Vi har 3 Cocktailbarer (Kassen Cocktail Bar, Aloe Cocktail Bar og Grace Cocktail Bar – Aarhus). Is Til Fest er også en del af os og herfra leverer is så du kan lave drinks og cocktails – samt vi også leverer til store events, barer, festivaler og spillesteder.